Toernooi Tweede Paasdag 2016

Er was slecht weer voorspeld, maar toch was de opkomst redelijk. Twee mensen hadden zich vroegtijdig afgemeld omdat er slecht weer was voorspeld. Eerst koffie met cake, een gezellig moment. Daarna aan het spelen. Toen we buiten kwamen begon de zon te schijnen. Al met al is het toch droog gebleven.

Nel Haaring wist met 26+ punten de eerste prijs te bemachtigen. Marion van Graafeiland en Wil Laarakker legden beslag met 24+ punten op de tweede prijs over 3 gewonnen wedstrijden.

Over 2 gewonnen wedstrijden had Arie Verkerk met 21+ punten de eerste prijs behaald. Dini Eckhardt de 2de prijs met 14+ punten. Jan de Boer en Erwin van Graafeiland beiden met 5+ punten de derde prijs.

Het was een geslaagde 2de Paasdagmiddag. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke Chinese maaltijd. De bediening van die dag werd door Ronald Verhagen verzorgd. (dank je wel)

Voor Irene Hoogerheijde en mij was dit de eerste keer dat we dit evenement mochten verzorgen, "de vuurdoop" en zien dit als een geslaagde middag. Het volgende Jeu de Boules toernooi is 2de Pinksterdag 16 mei 2016 en hopen dat u er allen weer bij zult zijn.